Red lips

Jeg har aldri vært så veldig flink til å bruke farge på leppene, og i hvert fall ikke knallrød. Men etter at jeg nylig klippet meg og fikk en sveis for første gang på over 10 år, fikk jeg av en eller annen uforklarlig grunn skikkelig lyst til å prøve red lips. Du vet, sånne jordbærrøde lepper som bare lyser mot deg når du møter noen som har våget seg på den greia der. Det jeg ville ha, var en lipgloss som gjør det litt mer naturlig enn en leppestift. Opplever at de bare tørker ut på leppene mine, og det ser forøvrig alltid kunstig ut på meg. Kriterie to og tre: Tett fargepigmentert, og så lite seig som mulig (fordrar ikke når lipglossen klistrer seg til det minste lille hårstrå som sveiper over ansiktet mitt). 

Jeg ble anbefalt å prøve Eizabeth Arden, som forøvrig har fornyet hele makeupsortimentet sitt, og valget falt på Beautiful Colour Lipgloss i fargen Red Door Red. Elsker den! Den er absolutt rød, men jeg synes likevel den tåler dagens lys på grunn av den myke rødfargen og den naturlige glansen. Pluss at den er relativt tynn, og derfor ikke blir liggende utenpå leppene som et tykt og unaturlig lag. Trenger du å slikke deg på leppene, blir du altså ikke stående og gnafse lipgloss. 

Når jeg bruker den, holder jeg resten av makeupen nokså enkel. Kun mascara, brynsfarge og blush.

Lite tips: Er du tørr på leppene, blir resultatet fort kakete (“flaky”). Bruk en leppeskrubb først, og ha på litt leppepomade. Deretter lipgloss.

 

11 kommentarer

Siste innlegg