My beauty essentials

Min hverdagssminke tar meg under fem minutter å legge. Jeg har hatt samme rutine i så mange år nå, at jeg kan gjøre det i søvne. Så har jeg lært et par nye teknikker i det siste, som jeg synes har gjort at resultatet blir enda bedre. Og det med minimal innsats. 

Jeg starter alltid med concealer under øynene. Liker å få bort de mørke ringene som gjør at jeg ser både trøtt og sliten ut. Med en gang ser man freshere ut, og den lille magien der gjør meg skikkelig happy. Favoritten min er Sheer Eye Zone Corrector fra Shiseido. Den er passe dekkende, samtidig såpass lett og tyntflytende at å påføre går kjapt. I tillegg har den en ørliten highlightereffekt i seg, som gjør at du ser pigg ut.

Jeg følger så på med brynsblyant fra bareMinerals. Trikset er å legge den med korte, raske strøk, som om du tegner opp hår. Kosten i andre enden av blyanten jevner ut og gjør at det ser naturlig ut. Eventuelt overskudd fjerner jeg med en q-tip. 

Jeg simpelthen elsker maskaraen Lash Queen fra Helena Rubinstein, som gir masse volum og samtidig definerer, og som er superrask og enkel å påføre. Jeg har prøvd utallige maskaraer gjennom min tid som skjønnhetsjournalist, men få har kunnet måle seg med denne.

Nå på vinterstid liker jeg å bruke et mineralpudder med farge som gir glød, og Laura Mercier sitt formelig smelter inn i huden og ser veldig naturlig ut. Det legger seg virkelig ikke i fine linjer og fremhever dem, noe jeg synes mange mineralpudder dessverre gjør. Noen dager legger jeg det kun under kinnbeina, i pannen og på neseryggen for å få frem ansiktskonturene, andre ganger i hele ansiktet.

Det er alltid like morsomt å hente frem eplekinnene med en frisk rouge, og jeg bruker en tricolor fra Smashbox for tiden, der jeg kan blande meg frem til riktig farge. Til slutt legger jeg en highlighter fra Mac i pudderform øverst på eplekinnene, men ikke for nærme nesen der vi alle har store porer. Pudder her vil bare fremheve det du prøver å skjule. Børster til slutt litt i pannen og på neseryggen også. Det ser så fint ut når lyset treffer.

Voìla, klar for dagen!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg