Nye favoritter

Er det én ting jeg alltid synes er like gøy, så er det å prøve nye, glødgivende og utglattende sminkeprodukter. Jeg har lenge vært stor fan av mineralpudder med farge i seg, fordi det smelter så fint på huden, uten å gi den “maskefølelsen” som jeg synes jeg får av foundation. Huden min liker rett og slett ikke foundation. Jeg har prøvd utallige varianter. Både dyre og billige, noen med masse fukt i seg (jeg har veldig tørr hud), men absolutt ingen fungerer. Jeg ser jo at andre er kjempefine med foundation, men for meg er mineralpudder løsningen om jeg vil jevne huden. Farget dagkrem eller en dråpe foundation i fuktighetskremen er ikke nok til å dekke de pigmentflekkene og røde partiene som jeg har i ansiktet. Til det må det mer muskler til.

På Beauty & Health messen nå nylig, fikk jeg teste Vita Liberatas mineralpudder. Vita Liberata er et økologisk selvbruningsmerke, som etterhvert har utvidet sortimentet sitt med litt andre type produkter. Jeg har prøvd selvbrunerproduktene deres, og de er superbra. Mineralpudderet Self Tanning Bronzing Minerals (jepp, det virker faktisk selvbrunende også), legger seg veldig fint på huden, og gir en supernaturlig glød. Den er helt klart like god som min favoritt gjennom alle år fra Laura Mercier. Pudderet jobber sammen med foundation om du vil legge den lett over et tettere dekke, og fungerer som de fleste selvbrunere aller best når huden er gjennomfuktet. 

Selv bruker jeg den over mitt glødgivende favorittprodukt nr 2, nemlig Estée Lauder The Illuminator, som er en primer med utrolig fine lysreflekterende pigmenter i seg. En primer gjør at hudsminken du legger sitter lengre og bedre, og i dette tilfellet gir den også et vakkert skinn. Best resultat får du om huden er nyrenset og smurt inn med en god fuktighetskrem. Unngå å smøre primeren rundt nesen der du har porer, da dette vil fremheve disse. 

Sist, men ikke minst. Jeg kjøpte multiproduktet Master Mixer fra RMS Beauty på Pureskin.no, og jeg ELSKER den! Bruker den som highlighter øverst på kinnbeinet, litt på neseryggen, og som kremskygge på øyelokket. Den er utrolig nydelig, og ser veldig naturlig ut med et hint av gyllen farge i seg. Du kan også legge den på leppene om du vil, og brukt som beskrevet binder den på en måte makeupen din sammen.

Altså: Rens-Fukt-Primer-Pudder-Highlighter

Forresten: På bildet av meg har jeg også lagt Lip2Cheek kremblush fra RMS, i fargen Beloved. Den passer alle hudtoner, og er utrolig fresh!

Ha en fin dag!

Sara:) 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg