Glødgivende favoritter

Så er det høst igjen, og brunfargen fra i sommer har kanskje forsvunnet. I alle fall har min det. Og med den forsvant gløden. Så nå er det tilbake til mer tidkrevende sminkerutiner, og jakten på gode produkter som leverer på en hud som også har sine utfordringer som tørrhet og pigmentflekker. Jeg kan ikke stresse nok at gode hudpleierutiner er avgjørende for et godt resultat. Dette fordi du blant annet minimerer fine linjer og porer, der foundation og pudderprodukter vil legge seg og bare fremheve. Når det kommer til meg selv, kan jeg likesågodt droppe hudsminke dersom jeg har slurvet med hudpleierutinen kvelden før og samme morgen. Er huden tørr, vil alt jeg putter på bare se ujevnt ut. Pri nr 1 er fukt, og personlig er jeg stor fan av fete kremer og oljeserum, som bader huden i pleie. 

Så da er er grunnlaget lagt. Jeg er glad i mineralpudder, og har lenge brukt Laura Mercier sitt. Jeg ser imidlertid i det skarpe høstlyset, at også dette pudderet legger seg i porene mine, som det bare blir flere og flere av. Det poresammentrekkende masker ikke klarer å ta, må derfor en primer fikse. Og hva er en primer? Det er et sminkeprodukt som forbereder huden på makeup, og fyller inn ujevnheter i huden slik at hudsminken du legger over blir jevnere, glattere og holder gjennom en hel dag. Mange primere gir dessuten en fin, underliggende glød da de ofte inneholder litt perlemor. Jeg er veldig glad i Estée Lauders The Illuminator, som er en ren primer med perlemorseffekt. Samme glød har Bobbi Brown Extra Bare Glow, men førstnevnte innehar i større grad primeregenskapene. Bobbi Browns produkt er mer en fuktbalm med perlemorskimmer, og er sånn sett topp på tørr hud for å gi ekstra glød.

Estée Lauders The Illuminator til venstre, Bobbi Brown til høyre

Perfekt stick foundation du kan ha i veska fra YSL, All Hours Foundation Stick.

Over primeren kan du legge både pudder- og kremsminke etter behov. Akkurat nå er jeg veldig klar for kjølige rosatoner på blushen, som gir den “friske roser i kinnene”- looken som passer bra i det crispy været. Jeg pakker straks bort ferskenrosa blush, og tar den frem igjen neste sommer.

Sara:) 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg