Kronen på verket

Reklame | Hair Optimizer

Foto: Gry Traaen @grytraaen

Helt fra jeg var liten har jeg vært opptatt av vakkert hår. Min beste venninne måtte pent vente på meg i mangfoldige minutter hver morgen før vi la ut på skoleveien. Håret måtte være perfekt. Jeg ble ertet for dette i årevis da vi ble eldre. Jeg er like opptatt av det ennå, og fascineres når jeg ser noen med langt, tykt og glansfullt hår som flommer nedover skuldrene. Det er så til de grader kronen på verket. Fordi håret vårt vokser uten stans ble det i oldtiden ansett som en hellig kraft. I de gamle samfunn lot man derfor håret vokse som tegn på at man var en av de utvalgte.

Opplever du at håret slutter å vokse, eller mister du kanskje mer hår enn tidligere? Da er du i godt selskap med mange kvinner. Hårtap eller stans av vekst kan skyldes hormonelle forandringer, stress eller at du har tatt noen skikkelig tøffe hårbehandlinger som har forstyrret den naturlige vekstfasen. Heldigvis finnes det en løsning som krever relativt lite, og den fungerer!

Jeg har tidligere skrevet om kosttilskuddet Hair Optimizer, som nylig ble lansert i Norge. Produktet har gjort stor suksess i Sverige, der flerfoldige kvinner har spist seg til blankere og tykkere hår. Rett før sommeren fikk jeg to av mine nærmeste til å teste produktet, da jeg selv, grunnet graviditet, ville avvente litt. Etter tre måneders bruk, to kapsler daglig, opplevde begge samme fantastiske resultat: Økt hårvekst (begge har slitt med hårtap av ulike årsaker), mer glans og et generelt sunnere hår. Det var veldig gøy å høre om de fantastiske resultatene, som kom på veldig kort tid! Du kan lese mer om hvordan de opplevde preparatet her.

Nå i desember, får du 10% rabatt ved å taste inn koden saramelinda i nettbutikken: https://sunkost.no/produkter/kosttilskudd/hair-optimzer/  Du kan også fremvise den samme koden i alle Sunkost sine butikker.

Litt om Hair Optimizer: Et 95% naturlig kosttilskuddspreparat, og i tillegg økologisk. Kosttilskuddet skal optimalisere hårets vekst og utseende, og er et spesialkomponert tilskudd som gir næring til hårrøttene, som igjen gir et tykkere og sterkere hår med fin glans.

Dette inneholder Hair Optimizer

  • Økologisk hirse- og hvetekimsekstrakt. Hirse er en av verdens eldste kornplanter, rik på mineraler som forsfor, sink, jern og vitamin B6. Hirseekstrakt er vist effektiv mot håravfall, har beskyttende egenskaper, og styrker hårets struktur og motstandskraft. Den gir også en frisk hårbunn, noe som er viktig for et vakkert hår. Hirse er også rik på miliacin, som stimulerer hårvekst og styrker hårets kvalitet. Hvetekimsekstrakt kapsler fukt inn i håret, noe som gjør at hårets fuktbalanse og elastisitet bevares. Dette gjør at håret blir mindre tørt, og ikke brekker så lett.
  • Kobber. Bidrar til hårets normale pigmentering, og gir håret glans og en rikere, dypere farge
  • Aminosyren L-cystein, en viktig del av proteinet keratin, som er det proteinet håret primært er oppbygget av.
  • Biotin, selen og sink. Bidrar til å opprettholde et normalt hår. Selen og sink gir i tillegg sterkere negler.

Hvordan skal du ta tilskuddet?

For best resultat, skal du i tre til seks måneder ta to kapsler daglig, sammen med måltid, til ønsket resultat er oppnådd. Deretter 1-2 tabletter daglig etter behov. Den intensive kuren kan du gjenta ved behov.

Tilbake til de to testerne mine, Ingrid og Marie. Det har nå gått et par måneder siden de tok tilskuddet daglig, og da jeg nylig tok kontakt med dem, kunne de begge fortelle at de ikke lenger mister hår på samme måte som tidligere. Effekten har helt klart holdt seg. Trebarnsmamma Ingrid tar tablettene fremdeles innimellom, og opplever et tykkere hår enn på lenge. Begge rapporterte i første runde at de så en forskjell allerede etter én måneds bruk.

Du får kjøpt Hair Optimizer i alle Sunkost forretninger landet over, i tillegg til her, og du: Husk tilbudet, da! Gjelder ut desember måned.

 

Facebook: Hair Optimizer Norge

Instagram: Hairoptimizer.no

15 kommentarer

Siste innlegg