Maskerade

 

Føles huden din gusten, tørr eller sensitiv? Eller sliter du med kviseutbrudd? Vinteren er en skikkelig styrkeprøve når det kommer til ansiktshuden, og den trenger derfor litt ekstra pleie. En god ansiktsmaske er ofte en klok investering, fordi dette er konsentrert hudpleie som pleier, nærer og behandler huden i forhold til et spesifikt problem eller en tilstand.

6 kjappe om masker

1 . For at ansiktsmasken skal få trenge ned i huden og virke som den skal, må du rense og deretter peele huden først. Ellers er det bortkastet.

2. Et veldig vanlig problem for de aller fleste, er fuktfattig og dehydrert hud. Velg en nærende og fuktighetsgivende maske, som får sitte på i minst 15 minutter.

3. Fuktgivende masker kan du gjerne sove med over natten, dersom huden din er veldig tørr. Legg et mykt håndkle på hodeputen.

4. Strever du med uren hud, ser du etter en maske som renser ned i porene. Leirmasker er fine å bruke, og de virker ofte også sammentrekkende på porene.

5. Har du fått et mer hissig akneutbrudd, vil masker med betennelsesdempende gurkemeie eller sulfat i seg gjøre susen.

6. Er det glød du er på jakt etter, kan du prøve en maske med naturlig AHA-syre i seg. Masken vil fjerne gamle hudceller øverst i hudlaget, og bringe frem glatt og fin hud.

 

Tips!
Ta en titt på huden din og kjenn etter hva den trenger, og ikke bare bruk en hvilken som helst maske.

 

The Ritual of Namasté Glow Mask med naturlig AHA, øker cellefornyelsen og gir huden en fantastisk glød, kr 325.

Skin Best Wonder Mud fra Biotherm er en lett og luftig leiremaske med rhassoul leireekstrakt, som blant annet minsker porene.

Kiehl’s Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque styrker huden og gir fin glød. Kr 450

Omorovicza Silver Skin Saviour er perfekt om du har uren hud og kloggede porer. Koster kr 750, noe som er en veldig god pris for dette luksusmerket. Er det ren fukt du er på jakt etter, er Nuoris Supreme Moisture Mask en av mine favoritter. Kr 645. 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg